Tekirdağ’da Yeşilay Yarışması: Sağlıklı Nesil İçin Farkındalık Ödülleri

Tekirdağ’da Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Tekirdağ’da düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” temalı yarışmada başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı yarışmada, Yeşilay önemli bir rol üstlendi. Törende, telefon bağımlılığı konusu da gündeme geldi.

Ödül töreni, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Zafer Soykırlı, yaptığı konuşmada bağımlılıkla mücadele konusundaki çalışmaların önemine dikkat çekti. “Sağlıklı nesiller yetiştirmek, bağımlılıkla etkin bir şekilde mücadele etmek için çaba harcamalıyız” diyen Soykırlı, öğrencilerin bu yarışmada kazandığını vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer ise, Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele alanındaki değerli çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti. Telefon bağımlılığının gençler üzerindeki olumsuz etkilerine vurgu yapan Koçer, bağımlılıkla mücadele konusunun günümüzde daha da önem kazandığını söyledi.

Koçer, gençlere örnek olunması gerektiğini vurgulayarak, “Ailemizle iletişim kurmamızı engelleyen telefon bağımlılığına dikkat etmeliyiz. Gençlere karşı sorumluluklarımızı unutmamalıyız” dedi. Ayrıca, bu tür yarışmaların öğrencilerde farkındalık oluşturduğunu belirterek, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra tören sona erdi. – TEKİRDAĞ


Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Balık keyfiniz kabusa dönüşmesin! Bir lokması bile büyük riskmiş

Balık, yüksek biyolojik değere sahip proteinleri, omega-3 yağ asitleri (özellikle EPA ve DHA), D vitamini ve iyot gibi önemli mikro besinleri içeren değerli bir hayvansal besin kaynağıdır. Dyt. Beste Mum, ancak bazı bireylerde bağışıklık sistemi tarafından alerjen olarak tanımlanarak ciddi reaksiyonlara yol açabileceğini söyledi.

“Masum gibi görünen paketli gıdalar çoğunlukla ultra işlenmiş oluyor”

“Masum gibi görünen paketli gıdalar çoğunlukla ultra işlenmiş oluyor”

Hareketsizlik vücuda nasıl hasar veriyor? Alzheimer ve demans kapıda

Modern yaşamın getirdiği uzun süreli masa başı çalışma, teknoloji bağımlılığı ve azalan fiziksel aktivite, insanları giderek daha da hareketsizleştiriyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Meral Bayramoğlu, hareketsizliğin vücudumuzda yol açtığı hasarları anlattı.

Dünyada her 6 çiftten biri bu sorunla mücadele ediyor: “Yalnızca kadın kaynaklı bir problem değil!”

Dünyada her 6 çiftten biri bu sorunla mücadele ediyor: “Yalnızca kadın kaynaklı bir problem değil!”

Avrupa ve Asya tehlikede! Ölümcül mantar hastalığı küresel ısınma ile yayılıyor

Yeni yapılan bir araştırmaya göre, sıcak iklime sahip bölgelerde yaygın olan ölümcül bir mantar hastalığının küresel ısınma nedeniyle daha geniş alanlara yayılma ihtimali bulunuyor.

Dünyada yedinci vaka: 34 haftalık doğan Eymen bebeğin boynundan 445 gram tümör çıkarıldı

Kütahya’da 34 haftalık dünyaya gelen Mehmet Eymen bebeğin boynundan 445 gram tümör çıkarıldı. Kritik ameliyatın başarıyla tamamlandığını ifade eden Kütahya Şehir Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Prof. Dr. Tayfun Aydın, “Bilimsel olarak da dünyada yedinci vaka. Böyle tıbbi literatüre geçecek operasyonu tüm ekibimizle birlikte yaptığımız için hepimiz mutluyuz” dedi.